top of page
Autodiagnose door Garage VDR-B

DETECTEER ALLE FOUTEN VAN UW AUTO VIA ONZE AUTODIAGNOSE

Lees alle fouten uit

De autotechnologie gaat er steeds op vooruit. Dat betekent ook dat uw auto steeds meer elektronische onderdelen bevat die defect kunnen gaan en waarvan de oorzaak moeilijk opgespoord kan worden. Heeft uw wagen een storing, dan moet u over het algemeen langs bij een garagist waar ze een autodiagnose kunnen uitvoeren. VDR-B Garage Broekmans in Hamont-Achel is gespecialiseerd in het uitvoeren van een autodiagnose en spoort zo problemen en storingen efficiënt op. U komt het best bij ons langs als er lichtjes branden in het dashboard die normaal gezien niet branden of wanneer er bepaalde zaken niet normaal zijn tijdens het rijden. 

Autodiagnose onderaan wagen
Klantencontact na autodiagnose

Een goede diagnose, een doordachte herstelling

Het voordeel van een autodiagnose is dat de computer gemakkelijk de oorzaak van de elektronische en mechanische storingen aan het licht brengt. Dat geeft ons team de gelegenheid snel en kordaat in te grijpen en te beginnen met het herstellen van de defecten. Bij kleine herstellingen of een auto-onderhoud kunt u zelfs gewoon wachten in onze garage met een koffietje terwijl we uw wagen weer rijklaar maken. Bij grote herstellingen maken we een afspraak in de nabije toekomst zodat u niet lang zonder wagen hoeft te zitten.

Als ervaren garagist hebben we kennis van auto’s van alle merken en modellen. Iedereen is dus welkom met zijn voertuig om langs te komen voor een herstelling, een grondig onderhoud of om gebruik te maken van onze bandenservice. 

Controle veringen
bottom of page