top of page
VDR-B Garage werkplaats

VDR-B GARAGE BROEKMANS IN HAMONT-ACHEL
VOOR ALLE ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN AAN UW AUTO

Onderhoud van wagens 

Een regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw auto zo efficiënt en veilig mogelijk rijdt en met een regelmatig gepland onderhoud bespaart u op de lange termijn geld. Door regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, merkt u waarschijnlijk een zuiniger brandstofverbruik, een betere wegligging en een soepeler lopende motor. En ook een gerust gevoel, omdat u weet dat uw auto optimaal rijdt. Het vermindert ook de kans op autopech bij vertrek of onderweg. 

Materiaal van VDR-B Garage

VDR-B Garage Broekmans helpt u graag met het uitvoeren van een periodiek klein of groot onderhoud van uw wagen. Zo gaan we bij een onderhoudsbeurt aan de slag met het verversen van motorolie en filters, een controle van alle vloeistoffen en een volledige controle van de remmen. Bij een grondig onderhoud controleren we ook alle onderdelen van de motor en vervangen we de onderdelen die kunnen versleten zijn zoals bougies. Of u nu wilt langskomen voor een jaarlijks onderhoud of een check-up van uw wagen wilt voor u op vakantie vertrekt, VDR-B Garage Broekmans in Hamont-Achel staat voor u klaar. 

Autodiagnose

We voeren eerst een volledige autodiagnose uit om op zoek te gaan naar de oorzaak van de hinder of het defect. Vervolgens maken we een offerte dat alle kosten van de uitvoering van de herstellingen en de onderdelen omvat. Nadien gaat ons deskundig team van technici zo snel mogelijk aan de slag en zorgen we ervoor dat uw leven op schema blijft en uw auto op de weg. 

Autodiagnose bij Garage VDR
Auto onderkant controle

Herstellingen van wagens 

Ondanks een goed onderhoud van uw wagen is pech onderweg altijd een mogelijkheid. Start uw motor niet meer of heeft u schade opgelopen aan de carrosserie? Kom dan langs bij VDR-B Garage Broekmans in Hamont-Achel voor een herstelling. Bij VDR-B Garage Broekmans brengen we de grootste passie en het constante streven naar perfecte autoreparatie voor elk voertuig dat onze garage binnenkomt. Al meer dan 5 jaar zetten we ons in om onze klanten te voorzien van uitstekende autoreparaties en 100 procent klanttevredenheid.

Auto remschijf
bottom of page