top of page
Garage VDR-B Bandenrek

BANDEN- EN VELGENSERVICE 
BIJ VDR-B GARAGE BROEKMANS IN HAMONT-ACHEL

Banden voor elk seizoen

Voor optimale prestaties moeten banden de juiste bandenspanning, profieldiepte en balans hebben en moeten de wielen van het voertuig goed uitgelijnd zijn. Het regelmatig controleren van uw banden is een belangrijke stap in het beschermen van uw veiligheid en uw auto-investering. Het regelmatig laten uitvoeren van deze onderhoudsbeurt heeft verschillende voordelen. U krijgt niet alleen een langere levensduur van het loopvlak, maar ook een betere wegligging en een lager brandstofverbruik, waardoor u op de lange termijn mogelijk veel geld bespaart. 

Velg

VDR-B Garage Broekmans in Hamont-Achel biedt een banden- en velgenservice waarbij we niet alleen de staat van uw banden controleren, maar ook de banden van uw auto kunnen aanpassen aan het seizoen, of u nu kiest voor winterbanden, zomerbanden of 4-seizoensbanden. Voor alle banden hebben we tevens een ruime keuze aan velgen. 

Bandenhotel

Voor iedere situatie zijn er de geschikte banden. Uw andere set kan in de garage bewaard worden in ons bandenhotel. Neem contact op en reserveer je plaats. 

Werktafel met materiaal bij Garage VDR-B

Herstellen van banden

Heeft u een lekke band opgelopen? Dan hoeft dat niet meteen te betekenen dat u nieuwe banden moet kopen. Afhankelijk van de schade aan uw banden bieden we bij VDR-B Garage Broekmans een herstelservice voor lekke banden. Is de schade toch te groot waardoor de veiligheid van u en uw passagiers in het gedrang komt? Dan hebben we een ruim assortiment aan banden voor personenwagens  van verschillende kwaliteitsvolle merken en in diverse maten klaar liggen. Na het plaatsen van de nieuwe banden lijnen we deze nauwkeurig uit zodat u weer veilig de weg op kunt.

Velg op werktafel VDR-B
bottom of page